”Hei Pierre, tulisitko tänne?” – Ja hänhän tulee: yksi maailman kuumimmista rap-tuottajista klubikeikalle Suomeen

Pi'erre Bourne Kutoselle 6. helmikuuta.

11.12.2019

Pi’erre Bourne on yksi tämän hetken kuumimmista rap-tuottajista. Hänen biittejään ovat saaneet hyödyntää artistit kuten Playboy Carti ja Kanye West. Lisäksi Bourne on kunnostautunut räppärinä itsekin. Selvää on kuitenkin se, että tuottajana hänet tunnetaan parhaiten ja vaikutus nykysoundiin on valtava.

Tätä valtavaa soundia pääsee nyt ihailemaan Kuudennelle Linjalle 6. helmikuuta. Keikka on osa Shutdown Liven ja Töis Crewin yhteistä iltaa, joten luvassa on varmasti varsin kuuma show. Lisää esiintyjiä kerrotaan ensi vuoden puolella. Kyseessä on ikärajaton keikka ja lippuja myy Tiketti ennakkoon 22,5 euron hintaan. Keikan Facebook-sivulle pääset tästä.

Keikka on osa Pi’erre Bournen Euroopan kiertuetta, jolle hän lähtee The Life Of Pi’erre 4 -albuminsa myötä. Kenties tavaramerkiksi muodostunutta ”Yo Pierre, you wanna come out here?” -samplea kuullaan Kutosen illassa.

Alta voinee ottaa pientä vaikutelmaa siitä, mitä on luvassa. Alla lisäksi Pi’erre Bournen soolokappale, sekä näytettä tuotannosta muille artisteille.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa