Heineken Open Source Stage -vinkki: The Expected tavoittelee suuria

25.05.2013

Olisi kiva, jos esimerkiksi The Expected selviäisi Heineken Open Source Stage -äänestyksestä Flow’hun esiintymään. Vai kuinkas?

Kuva: The Expected

Hohoi, ovatko kaikki Flow’hun suuntaavat kuulolla? Jälleen on nimittäin Heineken Open Source Stage -vinkin aika, ja se tulee tässä: The Expected!

Pääkaupunkiseudulla operoiva bändi perustettiin vasta viime vuonna, mutta siitä huolimatta yhtye on jo ehtinyt tehdä kaikenlaista. Nelikko julkaisi One-debyyttialbuminsa 3. huhtikuuta, ja muutamasta levyn kappaleesta tehdyt musiikkivideot voi katsoa alta. Expectedin meininkiä voi haistella seuraavaksi The Tall Ships Races -purjehduskilpailun yhteydessä Helsingissä 20. heinäkuuta.

Mikäli haluat nähdä yhtyeen myös Flow’n lavalla, Heineken Open Source Stage -äänestys on tilaisuutesi vaikuttaa. Kuten innokkaimmille lienee jo käynyt selväksi, kisaan voi osallistua vierailemalla Heinekenin Facebook-sivuilla. Tykättyään sivusta voi joko äänestää kisassa jo mukana olevia artisteja tai vaihtoehtoisesti ehdottaa mukaan uusia kotimaisia tekijöitä.

Päädyt sitten kumpaan vaihtoehtoon tahansa, äänestykseen kannattaa ehdottomasti osallistua. Tykätyimmät ehdotukset nimittäin toteutetaan ja äänestäjille lienee luvassa palkintoja. Mitä vielä odotat?

Suosituksia julkaistaan pari kertaa viikossa Rumban ja Heinekenin yhteistyönä.

Lisää luettavaa