Heineken Open Source Stage -vinkkiä pukkaa: miltä kuulostaisi Noah Kin Flow’ssa?

17.05.2013

Kuten tarkkanäköisimmät ovat ehkä jo huomanneet, Rumba vinkkailee silloin tällöin Heineken Open Source Stage -äänestykseen ehdotetuista suosikeistaan. Noah Kin Flow’n lavalla olisi ainakin mainiota nähtävää.

Kuva: Helsinki Freedom Records

Jaahas, on jälleen Heineken Open Source Stage -vinkkauksen aika. Tämänkertainen valintamme on (rumpujen pärinää)… Noah Kin!

Suomalais-nigerialainen rap-lupaus on tuskin jäänyt keneltäkään huomaamatta. Hädin tuskin täysi-ikäisen kaverin No Matter The Season -debyytti herätti pari vuotta sitten ihastusta rap-piirien ulkopuolellakin. Kinin itse tuottama 9fngrs-albumi puolestaan ilmestyi viime vuonna.

Nuori räppäri siirtyi tovi sitten esimerkiksi kollegansa Graciaksen tavoin levy-yhtiö Cocoa Musicin hoiviin. Lafka julkaisee myös Kinin kolmannen albumin, jota hän Facebook-sivujensa mukaan parhaillaan työstää. Plattaa lupaillaan ilmestyväksi tänä syksynä, mutta sitä odotellessa nuorukaista olisi hauska kuulla Flow’ssa.

Jos ja kun mielit päästä vaikuttamaan siihen, kuka Flow’n Heineken Open Source Stage -lavalle lopulta nousee, käypä osallistumassa äänestykseen Facebookissa. Tykättyäsi sivusta voit äänestää jo ehdotettuja artisteja tai ehdottaa mukaan muita kotimaisia tekijöitä. Se luonnollisesti kannattaa, sillä tykätyimmät ehdotukset toteutetaan ja äänestäjät voivat voittaa palkintoja. Sinne siis!

Lisää luettavaa