Helsingin apulaispormestari Anni Sinnemäki, kansanedustaja Nasima Razmyar ja monia muita osallistuvat Flow-festivaalien paneelikeskusteluihin

Flow'ssa paneelikeskusteluja.

18.07.2023

Flow Talks on Flow Festivalin koko festivaaliviikonlopun kattava puheohjelmakokonaisuus. Perjantaina 11.8. yhteistyössä YouTuben ja Musiikkiala.fi:n kanssa järjestettävän Flow Talks Music -paneelikeskustelun arvovaltaiset osallistujat on nyt vahvistettu. Osallistujiin lukeutuvat muun muassa tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala, kansanedustaja Nasima Razmyar sekä kansainvälistä uran luonut musiikintekijä Teemu Brunila. Suomalaisen musiikkialan kansainvälistymistä käsittelevä keskustelu järjestetään Flow-perjantaina klo 16 alkaen.

Flow Talks -kokonaisuuden avaa perjantaina 11.8. yhteistyössä YouTuben ja Musiikkiala.fi:n kanssa järjestettävä Flow Talks Music. Viime vuoden festivaalilla runsaasti kiitosta kerännyt paneeli Suomen ykköspäättäjien kanssa syvenee, kun suomalaiset musiikkialan vaikuttajat ja tekijät sekä poliittiset päättäjät etsivät ratkaisuja suomalaisen musiikin kansainvälistymiseen.

Vuoden 2023 Flow Talks Music -paneelin osallistujat ovat tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala, kansanedustaja ja Musiikin edistämissäätiön puheenjohtaja Nasima Razmyar, Music Finlandin toiminnanjohtaja Mikko Manninen, Googlen yhteiskuntasuhdepäällikkö Heidi Jern, kansainvälisen uran luonut muusikko ja musiikintekijä Teemu Brunila, sekä viestintätoimisto Splay Onen maajohtaja Elina Aspelin. Keskustelua vetää viestintäammattilainen Antti Isokangas.

Paneelikeskustelu pyrkii vastaamaan kysymykseen siitä, miten miltei miljardin euron kotimainen musiikkiala voi kasvaa entistäkin suuremmaksi. Mistä saadaan kipinää ja taitoa valloittaa kansainväliset markkinat? Entä kuinka eri luovan alojen toimijat musiikkialasta alustoihin ja lainsäätäjiin voivat tukea kansainvälisen menestyksen edellytyksiä?

Flow Talks jatkuu läpi festivaaliviikonlopun vaihtuvin teemoin. Helsingin Sanomat tuo Musta laatikko -menestyskonseptinsa Flow Talksin lauantaihin. Musta laatikko tarjoaa laatujournalismia ainutkertaisena elävänä esityksenä. Sunnuntaina yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa järjestettävässä ohjelmassa puolestaan sukelletaan kestävän kehityksen teeman äärelle, kun aiheena on Flow Talks Sustainability. Keynote-puheen ja sen jälkeisen keskustelun vetää Thomas Kolster, joka on muutoksen edelläkävijä ja kansainvälisesti tunnettu ajattelija markkinoinnin, liiketoiminnan ja kestävän kehityksen saralla. Keskustelussa mukana ovat myös Helsingin apulaispormestari Anni Sinnemäki, arvovetoisen brändi- ja viestintätoimiston United Imaginationsin perustaja Anu Ubaud, sekä ympäristötaiteilija Thijs Biersteker, jonka ilmansaasteita havainnollistava uutuusteos Gasp nähdään Flow’ssa.

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 11.–13.8.2023.

Lisää luettavaa