Helsingin Bar Loose avasi sivukonttorin Sörnäisiin – Mokoman Santtu ruorissa

Helsingin Kurviin avataan tänään Bar Loosister, Bar Loosen pikkusisko. Ravintolapäällikkönä toimii Mokoman basisti Santtu Hämäläinen.

Kuva: Santtu Särkäs

Kallion kapakkakunnan rock-osasto saa tänään vahvistusta, kun Bar Loosen alajaosto Bar Loosister avaa ovensa Hämeentie 50:ssä. Ravintola ei ole keikkapaikka, vaan asiakkaille tarjotaan rockmusiikkia jukeboksin avulla.

”Bar Loosen porukalla oli pitkään suuri ongelma: kun vanha ravintola vaihtoi paikkaa, baarin vanha jukeboksi jäi sijoitusongelmien vuoksi varastoon pölyttymään. Meidän piti löytää ’Löysän’ vanhalle jukeboksille uusi paikka, joten päätimme perustaa baarin sen ympärille”, ravintolapäällikkö Santtu Hämäläinen sanoo tiedotteessa.

Kyselimme Hämäläiseltä tähdellisimmät uuden ravintolan ideasta ja tarjonnasta.

Miksi Loose halusi laajentaa Kallioon?

”Kallio sijaintina on oivallinen, koska osa keskustan Bar Loosen asiakkaista asuu Kallion suunnalla. Toimme siis baarin lähelle asiakkaita.”

Voisitko kertoa uuden ravintolan tähdellisimmät tiedot asiakaspaikoista, aukioloajoista ja sellaisesta?

”Asiakaspaikkoja on hieman alle sata. Kippola on auki joka päivä 12–02. Keittiö on auki ma–pe 12–22 ja la–su 14–22. Listalla on konstailematonta baariruokaa. Jukeboxista saa valita mieluistaan soundtrckia viihtymiselle. Kaikkien 22 vuotta täyttäneiden kannattaa tulla tutustumaan.”

Mitä liiketoimintaa ravintolan tiloissa on aiemmin ollut?

”Tiloissa toimi aiemmin parturi-kampaamo. Nykyjään tarjoamme hieman eri tyyppistä käherrystä kuin aikaisempi yrittäjä.”

Onko luvassa ankaraa hintasotaa samoilla seuduilla sijaitsevien kilpailijoiden kuten Lepakkomiehen kanssa?

”Emme ole lähteneet hintasotaan, vaan luotamme konseptin ja hyvän serviisin voimaan.”

www.barloosister.fi