Helsingin yöelämän instituutio tekee paluun syyskuussa – suuri muutoskin tulossa

Tavastian lauantaidisko tekee paluun.

16.08.2023

Helsingin yöelämän instituutioksi muodostunut Tavastian Lauantaidisko palaa syyskuussa Tavastian ohjelmistoon. Tavastian lauantaidiskoa on järjestetty jo vuodesta 2009 lähtien, ja siellä soitetaan musiikkia laidasta laitaan. Ohjelmassa on silloin tällöin myös erikoisvieraita, ja syksyn mittaan on luvassa myös uusia kasvoja dj-kopissa. Vaihtelevaa dj-ohjelmaa löytyy lisäksi alakerrasta Semifinalin puolelta.

LaDin paluu tapahtuu lauantaina 9. päivä syyskuuta, ja mukana on tiedotteen mukaan ”timanttinen livevieras ja päivitetty settilista Ladin huippu-dj:ltä parhaita klassikoita unohtamatta.” Tavastian Lauantaidiskon 14-vuotissynttäreitä juhlitaan 30. syyskuuta.

Suurin muutos tulee ikärajaan. Jatkossa Tavastian lauantaidiskoon ikäraja on K-20. Tiedote kertoo, että tätä on pyydetty etenkin LaDi-kävijöiden toimesta.

Liput myydään aina pääosin ovelta. Syksyn ajan liput maksavat ovelta seitsemän euroa. Tiketissä on myynnissä pieni määrä ennakkolippuja yhdeksän euron hintaan. Nämä liput oikeuttavat pääsyyn jonon ohi. Ennakkolipuilla ikäraja on 18 vuotta.

Lipunmyynti ovella alkaa lauantaisin klo 23.30, ja Tavastian tanssilattia avataan puolilta öin.

Lisää luettavaa