Helsingis on tulva, tuumaa Mikael Laurent uudella julkaisullaan

Mikael Laurent julkaisi seitsemän biisin ep:n.

08.10.2023

YleX Nosteessa -kisastakin tuttu Mikael Laurent julkaisi perjantaina seitsemän kappaletta sisältävän ep:n. Helsingis on tulva on aikaisemmin omakustannepohjalta toimineen, melodista räppiä ja genrerajoja rikkovia tuotantoja yhdistelevän artistin ensimmäinen kokonaisuus yhteistyössä levy-yhtiön kanssa. Ep:n julkaisijana toimii vuoden 2022 alussa perustettu itsenäinen levy-yhtiö Laundry Music Company.

Julkaisulla vierailevat Aaro630, Tupe, Serafiina ja LukaBo. Noin kuukausi sitten ilmestyneen nimikkokappaleen on voinut bongata Spotifyn top50-singlelistalta.

“Helsingis on tulva edustaa mielenmaisemana syksyistä ja sateista Helsinkiä. Tulva tarkoittaa samalla mulle ylitsevuotavaa määrää asioita, ihmisiä ja tilanteita joiden kanssa kamppailen. Kaiken tämän lisäksi se edustaa mulle myös uusia alkuja. Sen tarkoitus on kertoa, että aina kaikki ei oo leffaa ja se on ihan ok, yleensä asiat ei ole sellaisia kuin ne ulospäin näyttää”, artisti kertoo.

”Ep on ikäänkuin kokoelma mun elämästä viime vuoden ajalta, jonka aikana oon ep:n biisejä tehnyt. Sen tekoprosessi alkoi vuosi sitten syksyllä, joten tämä on mulle eräänlainen ympyrä sulkeutuu -hetki. Tuotannollisesti oon hakenut enemmän vaikutteita myös räpin ulkopuolelta ja Tulva on varmasti eniten kokeileva kokonaisuus jonka oon tähän mennessä tehnyt. Vaikka oonkin julkaissut ep:itä aikaisemmin, niin musta tuntuu että tämä on mun ensimmäinen ’oikea’ kokonaisuus ja startti jollekin uudelle.“

Kuuntele ep alta.

Lisää luettavaa