Helsinkiin tulossa uusi, ainutlaatuinen klubielämys: ”Ei striimejä, ei etäyhteyksiä, ainoastaan läsnäoloa”

Laajasalossa tapahtuu taas!

11.10.2022

Helsingin neljänneksi vanhin rakennus avaa ovensa yleisölle ja tarjoaa syksyn kiinnostavimmat indie-bändit virvokkeiden kera Laajasalon Ylistalolla.

Leksy-klubilla yleisön ja esiintyjien väliset esteet on purettu. Lavaa ei ole, kaikki istuvat samassa tilassa, samassa tasossa, hirsiseinien pehmeän akustiikan syleilyssä. Uniikki live-elämys syntyy siinä hetkessä ja niiden kesken, ketkä tälle erityiselle keikalle osallistuvat. Ei striimejä, ei etäyhteyksiä, ainoastaan läsnäoloa ja ilmassa liikkuvia ääniaaltoja.

Klubin ohjelmisto perustuu omaehtoiseen musiikkiin, jota harvemmin kuullaan kaupallisissa tilaisuuksissa. Ensimmäisellä klubilla 14.10. esiintymässä Folk-muusikko Kari Tapiiri ja Äänitaiteilija Olli Aarni. Toisella klubilla 18.11. sukelletaan spoken wordin ja nyrjähtäneiden biittien maailmaan ja kolmannella klubilla 16.12. esiintymässä barokkipoppi- ja iskelmäyhtye Amuri.

Klubeille luodaan olohuonemainen tunnelma, jossa yleisö ja artistit ovat rennoissa olosuhteissa aidossa vuorovaikutuksessa. Järjestäjät haluavat luoda klubista artisteille tilaisuuden, jossa voi vapaasti kokeilla, saada suoraa palautetta yleisöltä, keskustella ja kohdata.

Klubisarja on osa pitkäjänteisempää pyrkimystä synnyttää Laajasalon saarelle mahdollisimman monipuolinen, persoonallinen ja vireä kulttuurielämä.

Liput maksavat 10€/kpl ja niitä on myynnissä ainoastaan 50 kappaletta jokaiseen iltaan.

Katso tähän asti varmistetut esiintyjät alta.

14.10. Olli Aarni ja Kari Tapiiri
18.11. TBA + TBA
16.12. Amuri + TBA

Lisää luettavaa