Herttoniemi Block Party on tänään – katufestivaaleilla esiintymässä ainakin Asa, Sydän Sydän, Yona ja Atomirotta

Herttoniemi Block Party tarjoaa musiikkia kuudella esiintymislavalla. Paikalle odotetaan myös muun muassa isoja työkoneita.

26.08.2017

Toisen kerran järjestettävä Herttoniemi Block Party kokoaa tänään Herttoniemen Asentajanpuiston ja lähialueet täyteen ihmisiä. Klo 11.30 starttaavassa tapahtumassa esiintyy lähes viisikymmentä artistia kuudella eri esiintymislavalla.

Keikkalavoilla nähdään muun muassa Asa & Band, Yona, Atomirotta, Kari TapiiriAivovuoto ja Cold Pupu Sauna. Paikalla on myös Herttoniemestä kotoisin oleva Sydän, Sydän, jonka keikat ovat harvinaisempaa herkkua.

Piknikhenkisessä tapahtumassa on lähialueilla kaikkea katutaiteesta ja kasvomaalauksista karateen ja temppuratoihin. Vieressä on myös Perhepuisto, jossa on lastenmusiikkia klo 10 alkaen. Etenkin The Bätmäns herättää kiinnostusta. Tapahtumasivu myös kertoo toivovansa paikalle ”isoja työkoneita”.

Viime vuonna ”HBP” veti samalle teollisuusalueelle 10 000 ihmistä, ja sai paljon kiitosta. Sille myönnettiin Helsingin kulttuuri- ja kirjastolautakunnan kunniamaininta. Tapahtuma on mahdollistettu vapaaehtoistyövoimin.

Herttoniemi Block Partyn Facebook-sivulle pääset täältä. Ohjelman näet täältä.

Pohdimme eilen tapahtumajärjestäjien kanssa myös ultimaattista Herttoniemi-anthemia.

Lisää luettavaa