”Hitto sitä tyyppiä!” – Erehdyttävästi Will Ferrellin näköinen Red Hot Chili Peppersin rumpali marssi pois lavalta kun yleisön jäsen huuteli muistutusta asiasta

Yleisön huutelijat ovat jokaisen lavaesiintyjän kirous.

28.11.2017

Kun Red Hot Chili Peppersin rumpali Chad Smith yritti pitää välispiikkiä taannoisella keikalla Losissa, eräs jätkä katsomosta ajatteli olevansa vitsikäs alkamalla huudella äänekkäästi näyttelijä Will Ferrelliä lavalle.

Tämä siitä syystä, että näyttelijä Ferrell ja rumpali Smith ovat erittäin, erittäin samannäköisiä.

Smith lanasi vitsiniekkaa täysilaidallisella takaisin. Ylläolevasta videosta voi seurata, kuinka rumpali kivahtaa suureen ääneen ”TURPA KIINNI!”, jättää rumpusetin sikseen ja marssii lavalta ulos.

…no, ei tässä sen suuremmasta vihastumisesta oikeasti ollut kyse, vaikka Smith antaakin odotuttaa paluutaan. Rumpali päätti vain olla vitsikäs takaisin:

”Äh, kunhan vittuilen sulle. Ei mua kiinnosta, musta se on mahtavaa! Minähän oon kuuluisa Will Ferrellin takia. Hitto sitä tyyppiä, vai mitä?! Olin vähän aikaa ihan ookoossa rock-bändissä ja sitten se idiootti sanoi että öhöhöö, mähän näytän ihan sinulta. Ja yhtäkkiä ihmiset tulevat kadulla kertomaan mulle, että hei äijä, hei, sää oot tosi hauska.”

Lisää luettavaa