Home Alone -klassikosta tehdään uusioversio – Stoned Alonen luulisi maistuvan pössyttelijöille kuin Mars-patukan marisätkän jälkeen

Home Alone on nyt Stoned Alone. Ehkä.

26.07.2018

Ryan Reynolds nousi supertähdeksi viimeistään Deadpool-elokuvien jälkeen. Ultraväkivaltaisissa, sarjakuvaan perustuvissa leffoissa Reynolds tappaa valtavat määrät pahiksia ja heittää siinä ohessa aivan naurettavan surkeaa läppää – niin surkeaa, että homma kääntyy hauskaksi.

Näistä jälkimmäistä ja kenties jopa molempia on tiedossa myös Ryan Reynoldsin tuottamassa tulevassa Stoned Alone -elokuvassa. Leffassa noin 20-vuotias ganjamaisteri ja luonnontuotteiden ystävä on kotonaan, kun kaksi ilkeää rosmoa yrittää murtautua sisään. Iloisen blossittelijamme pitää sitten torpedoida pahisten suunnitelmat.

Mikäli idea kuulostaa tutulta niin kyllä, kyseessä on ihan suora uusioversio Home Alone –elokuvista.

Homma on vasta suunnitteluasteella, mutta idea projektiin lähti Fox-tuotantoyhtiön johtoportaaseen kuuluneelta henkilöltä, jonka luulisi helpottavan idean läpimenoa.

Ellei koko homma ollut sitten hassutupakki huulessa keksitty idea, jonka toimivuus sitten seuraavana päivänä on vähän niin ja näin.

Lisää luettavaa