Huippumuusikoista koostuva Dire Straits Legacy saapuu Suomeen

Kovia soittajia!

04.10.2023

Vanhoista Dire Straits -yhtyeen jäsenistä koostuva The Dire Straits Legacy saapuu konsertoimaan Suomeen. Dire Straitsin menestyskappaleiden perintöä vaaliva kokoonpano nähdään Helsingin Jäähallissa 5. päivä maaliskuuta 2024. Liput tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 9. päivä lokakuuta.

The Dire Straits Legacy syntyi vuonna 2013 kunnioittamaan ja vaalimaan 1990-luvun puolivälissä lopettaneen Dire Straitsin musiikkia. Jäähallin konsertissa kuullaan suuri joukko Dire Straitsin tunnetuksi tekemiä lauluja, kuten Sultans of Swing, Private Investigations, Money for Nothing ja Walk of Life.

The Dire Straits Legacy saapuu Suomeen kokoonpanolla, johon kuuluva kitaristi-laulaja Phil Palmer, kosketinsoittaja Alan Clark, basisti Trevor Horn, lyömäsoittaja Danny Cummings, saksofonisti Mel Collins, rumpali Steve Ferrone sekä kitaristi-laulaja Marco Caviglia ja kosketinsoittaja Primiano Dibiase.

”Meistä on sanottu, että tämän lähemmäksi ei voi Dire Straitsia enää päästä. Emme ole coverbändi emmekä lavoille palaava Dire Straits. Sen sijaan The Dire Straits Legacy on konsepti, joka juhlistaa Dire Straitsin kuolematonta musiikkia ja yhdistää sen entisiä jäseniä takaisin Dire Straitsin laulujen pariin”, kertoo yhtyeessä sen viimeisinä vuosina mukana ollut kitaristi Phil Palmer.

Lisää luettavaa