Huippuodotettu Iisan kolmas sooloalbumi ilmestyy lokakuussa

Iisan kolmas sooloalbumi ilmestyy kuukauden päästä.

12.09.2018

Iisan kolmas sooloalbumi Päivii, öitä julkaistaan 19. lokakuuta sekä digitaalisena että vinyylipainoksena.

”Työstin Päivii, öitä -levyä reilut kaksi vuotta, eikä se päästänyt minua helpolla. Tekeminen sijoittui jaksoon, jossa omassa elämässäni myllersi lujaa, ja levy eli ja hengitti rinnallani läpi prosessin. Vaikka rakkaus ja luopuminen ovat pyörineet aina pääteemoina tuotannossani, nyt ne avautuivat itselleni koko raadollisessa kauneudessaan isommin kuin koskaan ennen, perustuksia myöden”, Iisa kertoo.

”Muutuin levyntekoprosessin aikana: maailma ei näyttäydy minulle enää ihan samasta kohtaa kuin ennen levyn tekemistä. Ja niin on hyvä. Olen ollut pitkään matkalla kohti yhä avoimempaa musiikillista ilmaisua ja rehellistä itsensä kohtaamista. Päivii, öitä -levy mielestäni kiteyttää tuon muutoksen.”

Levyntekoon on osallistunut Iisan lisäksi liuta pitkän linjan huipputekijöitä. Albumin ovat tuottaneet Joonas Laaksoharju sekä Eppu Kosonen, jonka kanssa Iisa on kirjoittanut mm. jo aiemmin levyltä julkaistut Jos se sattuu ja Kun olit nuori -sinkut. Vierailevina tuottaja–biisinkirjoittajina levyllä ovat Joonas Angeria, työpari Miikka Koivisto ja Artturi Taira sekä Jukka Immonen. Biisinkirjoitustiimistä löytyvät lisäksi Knipi, Joel Melasniemi, Anton Sonin sekä Paluu maailmaan -biisillä kuultava MATTIP (Matti Pentikäinen).

Lisää luettavaa