Huomenna on pyhä, joten tänään kannattaa tiputella märkää alkuvuoden kovimman hip hop -keikan tahdittamana

Nyt on rahoille vastinetta.

Elmun Baarissa Nosturin ”alakerrassa” vietetään tänään kovia, kovia bileitä. Kello 21.00 avataan ovet kivikovalle kolmikolle Kolmiyo + OD Kokemus + JXO. Niin, ja sanoimmeko jo, että dekeissä läpi illan soittaa eräskin DJ Polarsoul?

Mistä on kyse? Noh, Koliyo on kolmihenkinen hip hop -yhtye, jonka muodostavat räppärit Haamu, Matti Tamonen ja tuottaja MNSTRMKK (tunnetaan kokoonpanosta Vieläki Lepposaa nimellä Monsteri Makke). Kaverukset ovat löytäneet toisensa musiikin välityksellä, kuten Rumbakin asiasta aikoinaan uutisoi täällä.

Myös OD Kokemus on tuttu Rumban(kin) sivuilta täältä. OD Kokemus ponnistaa Kannelmäestä, mutta sitä ei kannata katsoa liian kieroon, sillä meno on kaikkea muuta kuin räkälähiöitä. Överdog julkaisi OD Kokemukselta debyyttialbumin ALAS joulukuussa 2015.

Illan kolmas esiintyjä JXO ponnistaa taas Malmi-Malminkartano-väliseltä alueelta, kuten – kyllä – Rumba asiasta on aiemmin kertonutkin. Meno on kenties perinteisempää hip hopia kuin OD Kokemuksella tai Kolmiyolla, mutta taas kerran: eipä tuota voi millään huonona asiana pitää.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.