Huomio, Arctic Monkeysin ystävät! Striimikeikka tiedossa sunnuntaina

Yhtyeen uusi albumi The Car on ilmestynyt.

22.10.2022

Arctic Monkeysin seitsemäs studioalbumi The Car on ilmestynyt.

Neljä vuotta edeltäjänsä Tranquility Base Hotel & Casinon jälkeen ilmestynyttä levyä äänitettiin muun muassa 1300-luvun luostarissa Suffolkin rannikolla Itä-Englannissa. Kaikki kappaleet ovat johtohahmo Alex Turnerin käsialaa, ja levyn on tuottanut yhtyeen kanssa aiemminkin työskennellyt James Ford.

Bändi juhlistaa albumin julkaisua striimikeikalla. Kyseessä ei ole suora lähetys vaan Brooklynissä Kings Theatressa tämän vuoden syyskuussa kuvattu keikka. Samasta konsertista kuvattua materiaalia käytettiin myös muutama päivä sitten ilmestynessä I Ain’t Quite Where I Think I Ammusiikkivideossa.

Yhtye esitti syyskuisessa konsertissa 22 kappaletta, mutta striimikeikka on 45-minuuttinen lyhennetty versio. Lähetyksessä kuultaneen 11 kappaletta, joista kolme on uudelta levyltä. Koko biisilistauksen voit katsoa videon lisätiedot-kohdasta Youtubessa.

Lähetys käynnistyy sunnuntaina kello 22:00 Suomen aikaa. Konserttia ei ole pakko seurata suorana, sillä tallenne on katsottavissa ensiesityksen jälkeen aina torstaihin 27. lokakuuta asti.

Striimikeikkaa pääset katsomaan tästä linkistä.

Lähetystä odotellessa voi vaikka pistää uuden albumin soimaan alta.

Lisää luettavaa