Huonoja uutisia Lady Gagan faneille: albumin julkaisua siirretään

Chromatican oli määrä ilmestyä huhtikuussa.

Lady Gaga julkaisi hiljattain riemastuttavan Stupid Love -singlen, jonka diskomeininki toimi ensimmäisenä makupalana huhtikuussa ilmestyvän Chromatica-albumin maailmaan. Nyt Lady Gagalla on huonoja uutisia: Joanne-albumin odotettua seuraajaa joudutaan odottamaan kauemmin.

”Pitkällisten pohdintojen jälkeen olen tehnyt erittäin vaikean päätöksen siirtää Chromatican julkaisua. Kerron uuden julkaisupäivän pian”, Gaga kirjoittaa.

Artistin mukaan levyn julkaisu pandemian keskelle ei tunnu oikealta, vaikka hän pitää taidetta voimakkaimpana asiana iloa tuomaan. Lady Gaga peräänkuuluttaa, että käyttäisimme tämän ajan ratkaisujen etsimiseen.

Lady Gagan huhti-toukokuulle kaavailtu Las Vegasin MGM:n residenssi on luonnollisesti peruttu ja hän kertoo, että hänen oli määrä esiintyä Coachella-festivaalin – joka peruttiin – yllätysesiintyjänä.

”Chromatica on kuitenkin tulossa, enkä malta odottaa!”, Gaga kirjoittaa.

”Kun julkaisen Chromatican, haluan, että voimme tanssia ja hikoilla yhdessä, halailla ja suudella toisiamme ja tehdä siitä kaikkien aikojen juhlat! Mutta kunnes se aika koittaa: pysytään kotona!”