Huora-yhtyeen neljäs albumi nähdään maaliskuussa – uusi single nyt kuunneltavissa

Yhtye tarjoili maistiaisia seuraavalta pitkäsoitoltaan.

15.12.2023

Punkrock-yhtye Huora on saanut seuraavan albuminsa valmiiksi. Neljäs pitkäsoitto, Neljä huolenaikaa, ilmestyy 15. maaliskuuta Sakara Recordsin kautta.

Levyltä on saatu tänään sinkkumaistiainen nimeltään Miksei maailma jo muutu. Tunteikkaan ja puhuttelevan kokonaisuuden sävellystyö on kitaristi Paavo Pekkosen käsialaa, kun taas sanoitukset ovat lähtöisin laulaja Anni Lötjösen kynästä.

“Huoran ensimmäinen slovari, olkaa hyvät! Ei tiedetä jääkö viimeiseksi, mutta tiedettiin tämän tulevan jo jokunen vuosi sitten, kun Paavo kertoi ideastaan. Sävellystyö eteni painollaan ja nyt kappale sai arvoisensa päätöksen vierailijoita myöten: koskettimia soittaa Eero SafkaPekkonen ja selloa Ismo Alanko”, Lötjönen kertoo tiedotteelle julkaisusta ja jatkaa:

”Vaikka usein kätken teksteihin pieniä pohdintoja ratkaistavaksi, tässä biisissä lyriikat näyttävät itse, mistä kappale kertoo. Rumpalin lapsi kysyi minulta biisin kuultuaan: “Anni, miksi sä laulat tässä niin surullista laulua?”. Ehkä jonain päivänä, toivottavasti pian, ei enää tarvitse tehdä niin.”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa