Hustle HKI alkaa tänään – tsekkaa muuttuneet ohjeistukset ja aikataulut täältä

19.07.2013

Hustle HKI -tapahtuma muutti Suvilahdesta Kamppiin – tsekkaa muuttuneet järjestelyt täältä.

(Kuva: Kuvakaappaus videosta)

Hustle HKI -tapahtuma jouduttiin siirtämään Helsingin Suvilahdesta kahteen saman kaupungin keikkapaikkaan (The Circus ja Henry’s Pub), kuten maanantaina uutisoimme. Mikäli tulet tapahtumaan Helsingin ulkopuolelta eikä Helsingin keskustan alue ole tuttu, niin ohessa hieman opastusta Kampin kaupunginosassa suhaamiseen.

The Circus ja Henry’s Pub sijaitsevat lähes vierekkäin Kampin Narinkkatorilla, jonne pääset kätevästi suoraan metrolla tai busseilla – käytännössä sinun pitää vain nousta portaat ylös ja saavut Narinkkatorille. Hustle HKI -ipulla pääsee molemmille keikkapaikoille sen jälkeen, kun lipun on vaihtanut rannekkeeseen. Otathan huomioon, että Henry’s Pub ei ole mikään jättimäinen keikkatila, joten omille suosikkikeikoilleen kannttaa mennä ajoissa ruuhkien välttämiseksi. Maltti on muutenkin valttia, joten chillisti siellä mahdollisissa jonoissa!

Tänään The Circuksessa ensimmäinen esiintyjä Helsinki Freedom Records / 15 Minutes Movement Showcase aloittaa jo kello 17.00. Muista olla ajoissa paikalla. Henry’s Pubin meininki alkaa kello 18.30.

The Circuksen keikat ovat ikärajattomia, mutta Henry’s Pub on K18. The Circuksesta löytyy kuitenkin rajattu anniskelualue kaikille janoisille.

Tarkemmat aikataulut löydät tapahtuman omilta sivuilta täältä.

Lisää luettavaa