Huuhkajat-kiima vain kovenee – Teflon Brothers, Petri Nygård ja Spekti tekivät jouluisen laulun Teemu Pukille ja kumppaneille

Jalkapallo ja joulu yhdistyvät.

15.11.2019

Huuhkajat pelaavat tänään Liechtensteinia vastaan historian tärkeimmän futismatsin. Voitolla Suomen miesten jalkapallomaajoukkue pääsisi ensimmäistä kertaa ikinä jalkapallon EM-kisoihin.

Tilanne on yhtä historiallinen kuin Liechtensteinin oikeinkirjoittaminen silmät kiinni. Ilkeimmät ovat puhuneet myös helvetin jäätymisestä, mutta ilmastonmuutos hoitanee sen homman. On siis päivänselvää, että kiimalukemat ovat tapissa.

Nyt Teflon Brothers, Petri Nygård ja Spekti ovat julkaisseet ilmeisesti jo perinteeksi muodostuvan vuosittaisen joululaulunsa. Pelkästään nimestä voi jo päätellä, että futiskulmalla mennään. Tee mulle joulu on menevä, iskelmävetoinen kappale, jolla riimitellään hyvin kaksimielisesti.

Tai oikeastaan kolmimielisesti, koska Pukin voi tässä tapauksessa mieltää niin joulupukkina, Teemu Pukkina kuin jonain muunlaisena pukkina. Varsinaisesta ”kaksi kärpästä yhdellä iskulla” -rykäyksestä ei ole kyse, vaan nyt niitä kärpäsiä riittää naapurillekin jaettavaksi.

Päällisin puolin biisi tuntuu kuitenkin olevan varsin futisvetoinen, joten ei muuta kuin biisi soimaan alta.


Lisää luettavaa