Ida Paul & Kalle Lindroth nousivat supersuosituiksi – liput Tavastian ikärajattomalla keikalle myyntiin tänään

Idalta ja Kallelta uutta.

23.09.2022

Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi tänään viimeisen singlensä ennen 4. päivä marraskuuta julkaistavaa kolmatta albumiaan.

Kaksikon edellinen single Mä mietin sua nousi kesän aikana isoksi TikTok-ilmiöksi ja kappale lähentelee Spotifyssa kultarajaa. Uusi kitaravetoinen kappale Autiomaa on kahden aiemman singlen tavoin tehty yhdessä Antti RZY Riihimäen ja Ilkka Wirtasen kanssa, joiden kanssa duo työstää myös kolmosalbumiaan.

Ida kertoo tiedotteessa uudesta kappaleesta seuraavaa:

”Tuntuu jännittävältä julkaista vähän menevämpi biisi nyt—haluttiin tehdä kappale, joka on tanssittava ja bailattava, mutta silti täynnä raakaa tunnetta. Toivomme että tekstistä, joka kuvaa kahden ihmisen spontaania kohtaamista, löytyy samaistumispintaa syksyn pimeneviin iltoihin.”

”Joskus elämässä on sellainen tyhjyyden tunne, että tarvitsee toisen ihmisen läsnäoloa niin paljon että ei ole väliä tai ei halua miettiä mikä tämän kohtaamisen tai suhteen status on tai mihin se johtaa, Autiomaa kertoo tästä tunteesta”, Kalle jatkaa.

Marraskuussa julkaistavaa albumia juhlitaan 26. päivä marraskuuta Tavastialla. Loppuunmyydyn illan lisäksi samana päivänä järjestetään ikärajaton keikka, jonka liput tulevat myyntiin tänään klo 16. Liput myy tiketti.fi.

Kuuntele Autiomaa alta. Alta löydät myös kappaleen musiikkivideon.

Lisää luettavaa