Ida Paulin ja Kalle Lindrothin uudella singlellä otetaan aikahyppy ihmissuhteen alkuräjähdykseen

Duo julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan.

15.12.2019

Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisivat uuden Vuonna nolla –singlen perjantaina. Kappale on samalla singlejulkaisu duon tulevalta kakkosalbumilta, joka julkaistaan ensi vuonna. Kappaleen voit kuunnella uutisen lopusta.

Teemu Brunila ja Antti ”RZY” Riihimäki ovat olleet mukana kappaleen kirjoittamisessa, minkä lisäksi Riihimäki vastaa myös kappaleen tuottamisesta.

Ida Paul kuvailee uutta kappaletta seuraavasti:

”Yhdistimme voimamme ja tuloksena oli nostalginen anthem-tyyppinen ralli, jossa palataan hyviin muistoihin erityisen henkilön kanssa: milloin lauletaan kurkku suorana Anssi Kelan tahtiin, milloin makoillaan nauraen lattialla. Toivottavasti jokainen löytää tästä biisistä jotain mikä itsessä resonoi, meistä on ihanaa päästä julkaisemaan vihdoin uutta musaa”

Kalle Lindroth puolestaan kommentoi singleä seuraavasti:

”Vuonna nolla -biisissä otetaan aikahyppy siihen alkuräjähdykseen, kun kaikki oli vielä uutta ja kiehtovaa. Jokaisessa ihmissuhteessa, niin pari- kuin ystävyyssuhteissa, tulee se hetki, kun ”arki koittaa” sekä hyvässä, että joskus myös pahassa. Vuonna nolla -biisissä nostalgisoidaan ja palataan siihen hetkeen, kun kaikki alkoi — vuoteen nolla.”

Tulevalta albumilta on julkaistu aiemmin singleinä kappalet Planeetat, Hullu exä sekä viimeisimpänä heinäkuussa Sano mun nimi ääneen.

Ida Paul & Kalle Lindrothin joulukuussa alkavan 5+5- kiertueen päivämäärät ja paikkakunnat näet alta.

Pe 27.12. Lahti, Möysän Musaklubi
La 28.12. Tampere, Pakkahuone
Su 29.12. Helsinki, Savoy-teatteri
Ma 30.12. Jämsä, Himos Areena
Pe 10.1. Oulu, Madetojan sali
La 11.1. Pori, Kehräämö
Pe 17.1. Jyväskylä, Lutakko
La 18.1. Turku, Linnateatteri
Pe 24.1. Rovaniemi, Korundi
La 25.1. Helsinki, Tavastia

Lisää luettavaa