Idris Elba (Idris Elba!) starttasi oman levylafkan – eka artisti Diddyn ja Talib Kwelin tuottaja

Miten siistiä.

03.07.2018

Idris Elba – siis maailman seksikkäin mies ja esimerkiksi maailman parhaassa TV-sarjassa (The Wire) kunnostautunut näyttelijäsupertähti – on laajentanut repertuaariaan taiteen alalla. Näyttelijän hommiensa ohella DJ:n töitä puuhaava Elba nimittäin perusti juuri oman indielevy-yhtiön.

Lafka on nimeltään 7Wallace Music ja sen ensimmäinen sainaus on ranskalainen James BKS. Kyseessä on ranskalainen hip hop -artisti, jonka perhe on kotoisin Kamerunista ja joka on tuottanut muun muassa sellaisia amerikkalaisia tähtiä kuin Diddy ja Talib Kweli. Monilahjakas muusikko säveltää myös säännöllisesti elokuvamusiikkia ja on tehnyt mainosmusaa esimerkiksi Pradalle ja Giorgio Armanille.

”James on harvinainen löytö. Hänen hip hop -tatsinsa kaikkeen muuhunkin hänen tekemäänsä musiikkiin, hänen kanssaan on mukava tehdä työtä, ja hänestä on tulossa todella vahva tulevaisuudenn artisti. Tämä on valtava siirto 7Wallacelle eli tällaiselle pienelle indielafkalle”, kertoilee Elba tyytyväisenä.

James BKS:n ensimmäinen sinkku Kwlele putoaa 13. heinäkuuta. Tiedossa on kuulemma hip hopin, popin ja afrikkalaisen musan synteesi, jossa fiittaa afro-jazz-saksofonisti Manu Dibango ja Allan Kingdom.

Kuuntelulistalle menee!

Lisää luettavaa