Iggy Azalean taustatanssija tuupertui lavalle kesken keikan – artisti luuli tämän nyrjäyttäneen nilkkansa ja jatkoi esiintymistä

Iggy Azalean Brasilian-keikalla sattui ikävä välikohtaus.

Iggy Azalean Brasilian-keikalla sattui ikävä välikohtaus, kun yksi Azalean taustatanssijosista tuupertui maahan artistin esittäessä Black Widow’ta, yhtä hänen suurimmista hiteistään.

Azalea katsoi tapahtuneen jälkeen hetken taustatanssijansa suuntaan ja kutsui paikalle lääkärin jatkaen samalla keskeytyksettä esiintymistään. Myöhemmin selvisi, ettei tanssija ollutkaan loukannut nilkkaansa tai saanut muuta vastaavaa vammaa, vaan saanut kohtauksen (seizure) kuumuuden ja valojen vuoksi.

Iggy Azalea ei ollut omien sanojensa mukaan esiintyessään tajunnut tilanteen olevan niinkin vakava, ja puolustautui Instagramin storiesiin lataamallaan tekstillä: ”Luulin, että hän oli vain kaatunut/nyrjäyttänyt nilkkansa, ja tämä saattaa kuulostaa karulta, mutta laulamista jatketaan kunnes musiikki loppuu ja pyydetään lääkäriä, kuten minä tein”

Artisti tiedottaa, että hänen taustatanssijallaan on nyt kaikki paremmin, ja että he ovat kaikki järkyttyneitä tapahtuneesta. Hän myös muistuttaa, ettei kohtauksen saaminen ole hauskaa, vaan todella pelottavaa ja pyytää siksi fanejaan olemaan postaamatta uudelleen meemejä, joita hän oli taustatanssijastaan nähnyt levitettävän.

Alla video, jossa näkyy pätkä Iggy Azalean esiintymisestä sekä postaukset hänen Instagramin tarinoihin lataamista kuvista.

Asiasta uutisoi aiemmin XXL.