Iggy Azalesta kolme vuotta sitten otettuja yläosattomia kuvia vuodettiin verkkoon – artisti sulki sosiaalisen median tilinsä

Iggy Azalean yläosattomia valokuvia on vuodettu nettiin.

YouTube

Iggy Azalean GQ Australia -lehden kuvauksissa vuonna 2016 otettuja valokuvia vuodettiin nettiin. Kuvauksissa oli ajatuksena, että Iggy Azaleasta otetaan lehden kanteen yläosaton kuva, jossa hänen kätensä ovat kriittisten paikkojen edessä siten, ettei mitään näy lehden lopullisessa kansikuvassa.

Azalea kertoi suostuneensa kuvauksiin, koska hänestä aiemmat samalla tavalla otetut kansikuvat olivat kauniita ja hän luotti yksityisyyden säilymiseen. Eilen maanantaina 27. toukokuuta vuoden 2016 kuvauksissa otettuja kuvia oli kuitenkin vuotanut nettiin. Hän kertookin vuodon vuoksi olevan todella turhautunut ja ihmeissään siitä, että kuvat on säilytetty näin pitkään, eikä niitä ole poistettu heti, kun kuvaukset ovat loppuneet.

Artisti kertoo saaneensa vuodon jälkeen törkeitä viestejä ja ehdotteluja. Hän kehottaakin ihmisiä miettimään, millaista olisi olla samassa tilanteessa. Azalea on, ainakin toistaiseksi, jäädyttänyt Instagram- ja Twitter-tilinsä, mutta Azalean viestin tapahtuneeseen liittyen voit lukea esimerkiksi täältä.

Alta näet myös Iggy Azaleaa lehteen kuvanneen valokuvaajan Nino Muñozin Instagram-päivityksen. Kuvaaja kertoo olevansa järkyttynyt tapahtuneesta ja kertoo, että tapauksesta on meneillään tutkinta. Hän myös muistuttaa, että toisen ottamien kuvien levittäminen ilman lupaa on rikos.

https://www.instagram.com/p/Bx-1sJYBm5d/?utm_source=ig_web_copy_link

Uutista korjattu 2.6.2019 klo 23.05. Muutettu virheellinen CQ Magazine GQ:ksi.