Iloisia uutisia tamperelaisille – Soundcloud-räpin suurin tähti ihailemaan myös Näsinneulaa

Smokepurpp saapuu myös Tampereelle.

28.01.2019

Kerroimme kaksi viikkoa sitten täällä, miten Soundcloud-räpin eräs kuumimmista nimistä eli Smokepurpp saapuu Suomeen ja Helsinkiin.

Räppäri saapuu Helsingin lisäksi myös Tampereelle. Omar Pineiro eli Smokepurpp keikkailee Tampere-talon Sorsaklubilla sunnuntaina 10.3.

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa järjestettävä uusi klubikonsepti, joka houkuttelee ikärajattomilla keikoillaan myös yleisöä, jotka eivät käy perinteisillä rokkiklubeilla. Sorsaklubilla esiintyvät keväällä Smokepurppin lisäksi myös muun muassa Wu-Tang Clanin perustajajäsen GZA sekä kotimaiset räppärit kuten Asa, Kube, Redrama ja Cledos. Keikkailtojen klubi-DJ:nä toimii Blockfesteiltäkin tuttu DJ Misterhustla.

Floridassa kasvanut Pineiro aloitti uransa tuottajana. Hän innoitti muun muassa ystävänsä Lil Pumpin räpin saralle ja on tehnyt yhteistyötä myös hiljattain menehtyneen XXXTentacionin, Lil Yachtyn ja Juicy J:n kanssa. Kuten monet muut tämän päivän kovimmat räppärit, myös Smokepurpp nousi suuren yleisön tietoisuuteen SoundCloudiin lataamiensa kappaleiden kautta.

Lisää luettavaa