Ilosaarirockiin saapuva Jack White kielsi kännykät keikoillaan – ”Nauti puhelin-vapaasta, 100 % inhimillisestä kokemuksesta”

Älä suututa artistia!

Jack White kuuluu samaan klubiin Toolin Maynard James Keenanin kanssa, jonka jäsenet ovat pitkään ja varsin äänekkäästi taistelleet puhelimia ja muita tallentavia laitteita vastaan konserteissa.

Toisin kuin Keenan, White ei kuitenkaan ole käyttänyt omilla keikoillaan mitään pakkokeinoja asian suhteen – ennen kuin nyt.

Maaliskuussa julkaistavaa Boarding House Reach -levyä promoava mies lähtee pitkälle kiertueelle tämän vuoden alussa ja kuten tiedämme, kiertue ylettää jopa Joensuuhun asti Ilosaarirockin ansiosta.

White on ilmoittanut ainakin nyt jenkeissä alkavan kiertueen paikallisten keikkapaikkojen kautta, että keikoilla ei tulla kännyköiden eikä minkään kuvia tai ääntä tallentavan laitteen kanssa. Tai jos moisen haluaa mukaansa, se tulee sinetöidä Yondr-pussiin, jotka on suunniteltu nimenomaan estämään puhelinhäiriöitä keikoilla tai muualla vastaavassa ympäristössä.

”Me uskomme, että nautit tilaisuudesta katsoa ylös laitteesi ruudulta hetken aikaa ja kokea musiikkia ja yhteistä rakkauttamme sitä kohtaan HENKILÖKOHTAISESTI”, julistaa tiedote.

Kuvia kiertueelta saa kuulemma ladata Jack Whiten omalta, varta vasten tähän tarkoitukseen perustetulta Instagram-keikkatililtä @officialjackwhitelive.