Ilosaarirockin ohjelma valmis – kattauksen kruunaa Stam1nan esiintyminen Joensuun kaupunginorkesterin kanssa

Ilosaarirockin ohjelma on valmis.

11.04.2024

Ilosaarirock julkaisi loput kesän ohjelmistostaan. Joensuun Laulurinteellä nähdään melkoinen erityisesitys, kun metallisuuruus Stam1na astelee lavalle yhdessä Joensuun kaupunginorkesterin kanssa.

Stam1na esiintyy Ilosaarirockissa yhdessä Joensuun kaupunginorkesterin kanssa, joka on nähty festivaalin lavalla menneinä vuosina niin CMX:n, Samuli Putron kuin Insomniumin kanssa. Stam1nan laulaja-kitaristi Antti “Hyrde” Hyyrynen kertoo seuraavaa:

”Miusta kotimaiseen rockperinteeseen liittyy vahva ajatus, missä yhtye on oikeasti iso sitten, kun se soittaa Ilosaaressa kaupunginorkesterin kanssa. Nyt on Stam1nan vuoro paisua. Olemme yhtyeenä ikikiitollisia tästä Ilosaarirockin ja Joensuun kaupunginorkesterin nyökkäyksestä suuntaamme. Tällaista keikkaa tuskin toista tulee.”

Stam1nan & Joensuun kaupunginorkesterin lisäksi Ilosaarirockin ohjelmaa täydentävät yltiömäisestä kansainvälisestä suosiosta nauttiva jazz-funk-fuusioyhtye Dirty Loops (SE) sekä kotimaisista artisteista Bämä, Decrowned, F, Jore & Zpoppa, Karri Koira, Mary Ann Hawkins, MELO, Moon Shot, Steve ‘n’ Seagulls ja Tupe.

Ilosaarirock järjestetään 12.–14.7.2024.

Lisää luettavaa