Ilouutisia hiphopin ystäville – Tampereen Blockfest toteutuu kuin toteutuukin tänä vuonna

Nature is healing!

28.06.2021

Tampereella järjestettävän Blockfestin tulevaisuus on ollut vaakalaudalla tämän vuoden suhteen koronapandemian takia.

Nyt festivaali on kuitenkin ilmoittanut ilouutisia kaikille hiphopin ystäville. Instagram-sivuillaan Blockfest nimittäin ilmoittaa, että festari toteutuu kuin toteutuukin tänä vuonna. Festaria vietetään elokuussa 20.-21. päivä.

”Ensinnäkin valtavan iso kiitos kaikille upeasta kärsivällisyydestä ja tuesta! Festivaalin suunnittelu- ja järjestelytöitä ei ole missään vaiheessa laitettu telakalle, vaan usko tapahtuman toteutumisen eteen on ollut kova.

Nyt onkin koittanut odotettujen esiintyjäjulkistusten aika! Tulemme julkaisemaan tällä viikolla joka arkipäivä muutamia uusia artistikiinnityksiä Tampereen Ratinaan 20.-21.8.2021”, festivaali kertoo.

Blockfest myös painottaa, että se järjestetään terveysturvallisesti voimassa olevan lainsäädännön mukaan ja yhteistyötä viranomaisten kanssa tehden. Tarkemmista käytännön järjestelyistä Blockfest tiedottaa lähempänä tapahtumaa.

Ensimmäiset esiintyjäjulkistuksetkin on tehty. Mukana ovat ainakin brittiräpin tämän hetken mielenkiintoisin tähtinimi AJ Tracey, Yeboyah, View, Pyrythekid sekä SMC-kollektiivi. Lisää julkistuksia tulee pitkin viikkoa.

Katso twiitti alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Blockfest (@blockfest) jakama julkaisu

Lisää luettavaa