Imago ja musiikillinen suunta muuttui – Tuure Boelius julkaisi debyyttialbuminsa Mun totuus

Tältä se kuulostaa.

29.09.2023

Tuure Boelius julkaisi tänään debyyttialbuminsa Mun totuus. Levyltä löytyy 12 kappaletta, joista aiemmin singlejulkaisuna on kuultu Mehän vaan tanssittiin, Pakoauto, Toista mua, Sitä mitä me oltiin, Suutelin sua ja 250 liekkii.

Tiedotteen mukaan 14-vuotiaasta asti uraa tehnyt Boelius koki kasvaneensa ulos aiemmasta musiikistaan ja myös ulkoisesta olemuksesta. Tuure kertoo seuraavaa::

”Muutama vuosi takaperin olin astumassa lavalle huomiota herättävällä lookilla, jonka olin itse suunnitellut ja toteuttanut. Kuitenkin juuri ennen lavalle menoa katsoin itseäni ja tajusin, että tämä ei ole enää minua. Siinä hetkessä kirkastui, että mun musiikin ja kaiken sen ympärillä täytyy muuttua, koska myös mä olen kasvanut ja muuttunut. Levyn tekoprosessi oli pitkä, mutta todella antoisa. Ensimmäistä kertaa sain luoda kokonaisuutta. Mun totuus on ihmisuhdealbumi ja uskon sekä toivon, että nämä kappaleet jotka on itselleen rakkaita resonoi myös kuuntelijoissa.”

Tuure Boelius on julkaissut musiikkia vuodesta 2018. Hänen suurimpia hittejään ovat Lätkäjätkä-Ville, Vihaan rakastaa sua ja Toista mua. Myös keikkoja on luvassa.

Kuuntele levy alta.

Lisää luettavaa