Iron Maiden -nokkamiehen pitkään hautunut soololevy ilmestyy alkuvuodesta

Hyviä uutisia Maidenin ja Bruce Dickinsonin faneille!

23.09.2023

Hevijätti Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson julkaisee uuden sooloalbumin alkuvuodesta 2024. Solistilta on saatu odottaa uutta materiaalia todella pitkään, sillä hänen edellinen oma albuminsa Tyranny of Souls ilmestyi vuonna 2005.

The Mandrake Project -niminen teos on Dickinsonin seitsemäs soololevy, ja se on syntynyt tuttuun tapaan laulajan ja kitaristi-tuottaja Roy Z:n yhteistyönä. Kansitaiteen lisäksi on julkaistu lyhyt musiikkinäyte, joka on oletettavasti pätkä jostain levyn biisistä – löydät kummatkin jutun lopusta. Musiikkipätkän yhteydessä on linkki nettisivulle, josta ei tosin löydy ainakaan vielä mitään kovin erikoista.

Dickinson kommentoi levyä tiedotteessa seuraavanlaisesti:

”Albumi on ollut minulle hyvin henkilökohtainen matka, ja olen siitä äärimmäisen ylpeä. Roy Z ja minä olemme suunnitelleen, kirjoittaneet ja äänittäneet sitä vuosien ajan, enkä malta odottaa että ihmiset kuulevat sen viimein. Olen vielä enemmän innoissani siitä, että pääsen tien päälle mahtavan bändimme kanssa ja saamme sen eloon. Suunnitelmissa on soittaa mahdollisimman paljon keikkoja mahdollisimman monissa eri paikoissa mahdollisimman monille ihmisille! Ja mikä tämä The Mandrake Project oikeastaan on… Kaikki selviää pian!”

Dickinson aloittaa soolokiertueen Etelä-Amerikasta huhtikuussa. Miehen puheiden perusteella keikkoja on tulossa lisää vaikka kuinka, joten toivotaan, että rundi ulottuu myös tänne asti! Maiden-nokkamies on esiintynyt Suomessa soolomateriaalinsa merkeissä viimeksi Tuskassa 2002.

Lisää luettavaa