Itsensä vähemmän mieheksi ja enemmän Spice Girliksi tuntevan brittikoomikon ura menee Suomessa tuttua rataa eteenpäin

Joe Sutherland saapuu Suomeen.

AOP

Viime marraskuussa Helsingin Semifinalissa vieraillut brittikoomikko Joe Sutherland palaa Suomeen ja vierailee Helsingin Manalassa syyskuun 7. päivä, ja Tampereen Telakalla syyskuun 8. päivä.

Voisi siis sanoa, että Sutherlandin ura Suomessa muistuttaa paikallisen bändin uraa: ensin keikka Semifinalissa, jonka jälkeen siirtyminen hieman suuremmille areenoille.

Ennen syyskuisia keikkoja Helsingissä ja Tampereella Joe Sutherland nähdään 11.-12. heinäkuuta Joensuun Kerubissa ja Ilosaarirockissa.

Helsingin keikalla lämmittelijänä nähdään kotimainen koomikko Jussi Simola, Tampereella Henric Chezek. Liput keikoille ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa, Tiketissä (Helsinki) ja Lippupisteessä (Tampere).

Joe Sutherland on kertonut, että nuoruudessaan hän tunsi ”itsensä vähemmän mieheksi ja enemmän Spice Girliksi”. Comedy Centralin online-kanavien vakiokasvo ja näyttelijän sekä mallin töitä tehnyt Sutherland on lämmitellyt mm. RuPaul’s Drag Race-kiertueen tähtiä ja esiintynyt Pride-elokuvassa. Sekä hänen viimevuotinen stand up -shownsa ”Toxic”, että nyt Suomeen saapuva, menneitä muisteleva show, ovat päässeet Edinburgh Festivalin top 10 -listalle.

Soolokeikkojen tiedot alla.

SHOW:
Joe Sutherland (UK)
+ support: Jussi Simola
La 7.9.2019 Manala, Helsinki
Ovet klo 19, ikäraja K-18

Joe Sutherland (UK)
+ support: Henric Chezec
Su 8.9.2019 Telakka, Tampere
Ovet klo 18, ikäraja K-18.