Jake Buggin uutta albumia työstää nyt myös Beastie Boysin Mike D

Vielä pari vuotta sitten valtaisan nousujohteista suosiota nauttinut indie rock -artisti Jake Bugg ei ole julkaissut uutta materiaalia vuoden 2013 Shangri La -albumin jälkeen, mutta nyt kolmas studiolevy on äänitysvaiheessa. Paraikaa Los Angelesissa levyä työstävä Bugg kertoi eilen, että uutta materiaalia on työstämässä myös Beastie Boysin MichaelMike D” Diamond. Asiasta uutisoi NME.

“On hyvä idea pallotella ideoita ja ajatuksia jonkun toisen kanssa ja saada palautetta. Jos Mike D sanoo, että jokin on ‘cool’, se on cool. Hän on soittanut minulle ennenkuulemattomia Beastie Boys -mixtapeja”, Bugg kommentoi BBC:lle Silver Clef Awardseissa Lontoossa.

Beastie Boys laittoi juuri pisteen toiveille siitä, että legendaarinen rap-ryhmä nähtäisiin vielä joskus lavalla. Yhtye kertoi, että Beastie Boysia ei kuulla ilman kolmatta jäsentä Adam “MCA” Yauchia, joka menehtyi imusolmukesyöpään vuonna 2012. Mike D ja Ad-Rock ovat kuitenkin pysyneet kiinni musiikin teossa, kuten Bugg eilisellä paljastuksellaan todistaa.

Alla Jake Buggin kappale Messed Up Kids albumilta Shangri La.

Kuuntele myös vuoden 2012 menestysdebyyttilevyn kappale Broken.