Jannika Nyqvist jättää Universalin – siirtyy Sonyn markkinointijohtajaksi

"On hienoa hypätä mukaan Sonyn jengiin juuri nyt, kun talossa ollaan kovaa vauhtia rakentamassa uutta aikakautta."

Universalin palveluksessa työskennellyt Jannika Nyqvist siirtyy Sonylle. Nyqvist aloittaa Sonyn markkinointijohtajana 7. tammikuuta.

”On hienoa hypätä mukaan Sonyn jengiin juuri nyt, kun talossa ollaan kovaa vauhtia rakentamassa uutta aikakautta. Olen tehnyt paljon yhteistyötä tammikuussa Sonyn toimitusjohtajana aloittaneen Henri Lanzin kanssa, joten siirtyminen Sonylle tuntui todella luontevalta. Tämä on upea haaste, johon halusin tässä vaiheessa uraani tarttua”, Nyqvist kommentoi.

Nyqvist toimi Universalilla kuuden vuoden ajan kotimaisen tuotannon marketing managerina ja viimeiset kaksi vuotta myös a&r:nä. Universalilla Nyqvist hoiti muun muassa Johanna Kustannuksen artistien (mm. Pyhimys, Gasellit, Paperi T ja Teflon Brothers) markkinointia ja tiedotusta.

Nyqvist valittiin Pohjoismaiden Music Biz 20 under 30 -listalle vuonna 2018. Hän on ollut myös kolme kertaa ehdolla Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa vuoden markkinointihenkilöksi sekä tulevaisuuden suunnannäyttäjäksi.

”Odotan erittäin suurella innolla tätä alkavaa yhteistyötä Jannikan kanssa. Olemme yhtiönä todella innostavassa muutosvaiheessa ja on hienoa päästä kehittämään tekemistä juuri hänen kanssaan. Jannika edustaa kotimaisen musabisneksen uutta, menestyksennälkäistä sukupolvea ja on periksiantamaton, intohimoinen ja eteenpäin ajatteleva rautainen musiikkialan ammattilainen. Uskon, että tämä yhteistyö tulee poikimaan mielenkiintoisia tarinoita tulevaisuudessa”, Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Henri Lanz kertoo.

Sony Music Entertainment Finland on Suomen toiseksi suurin levy-yhtiö. Sen kotimaisiin artisteihin lukeutuvat esimerkiksi Haloo Helsinki!, Aleksanteri Hakaniemi, Irina, Mira Luoti, Arttu Lindeman, Leo ja View. Sonyn kansainvälisiä tähtiä ovat muiden muassa Travis Scott, Beyoncé, Justin Timberlake, Zara Larsson, P!nk ja Bruce Springsteen.