Jay-Z myönsi pettäneensä Beyoncéa – nyt Beyoncé laulaa uudella kappaleella ”miehestä, jonka kanssa haluaisi jakaa kodin”

Beyonce ja Ed Sheeran laulavat yhdessä.

02.12.2017

Jay-Z antoi New York Timesille hyvän ja pitkän haastattelun, joka kannattaa ehdottomasti tsekata täältä. Haastattelussa Jay-Z myönsi viimein haastattelussa, että on pettänyt Queen B:ta, eli Beyoncéa.

Asiahan oli päivänselvä, Beyoncén Lemonade-levy kun konseptiltaan sivusi aihetta ja Jay-Z:n 4:44-levy taas oli kuin räppärin terapiaistunto räpin muodossa, jossa samalla pyysi anteeksi töppäilyjään. Kaikista ilkeimmät ovat tietysti epäilleet koko tapausta bisnestempuksi ja kun asiaa ei ole kuitenkaan kirjaimellisesti tuotu ilmi, niin spekulaatiot ovat käyneet suorastaan tulikuumina! Nyt Jay-Z kuitenkin myönsi mainitussa haastattelussa, että hänen taipumuksensa sulkeutua johti lopulta uskottomuuteen.

Ei mennyt kauaa, kun kuvioihin asteli Ed Sheeran Perfect-hittinsä kanssa. Kappaleesta on julkaistu duettoversio ja biisillä vierailee Beyoncé. Tällä Englannin Tommi Läntisen kappaleella lauletaan Ed Sheeranille tyypillisesti romanttisista asioista. Biisiin mielenkiinnon tuo Beyoncé, jonka sanoituksia voisi useampi Sherlock Holmes tarkkailla hyvin kirjaimelliseen sävyyn.

Biisillä Beyoncé laulaa muun muassa näin: ”Well I found a man, stronger than anyone I know / He shares my dreams, I hope that someday we’ll share a home.” Beyoncé kertoo löytäneensä miehen, joka on vahvempi kuin kukaan hänen tuntemansa henkilö ja viittaa vahvuuteen suurella todennäköisyydellä henkisessä mielessä. Samalla Beyoncé kertoo heidän jakavan samat unelmat ja toivoo, että jakavat myäs joskus saman kodin. Todennäköisesti Beyoncé laulaa kappaleella perspektiivistä, jossa Beyonce ja Jay-Z olivat vielä nuoria. Eli Jay-Z noin 30 ja Beyoncé 18.

Kappale tulee hyvin erikoiseen väliin. New York Timesin haastattelu oli tehty jo syyskuussa, mutta julkaistiin vain muutamaa päivää ennen tätä kappaletta. Kappale julkaistiin 1. joulukuuta. Joten eiköhän bisnestempuista vihjailevat ilkeämieliset huhupuheet ala taas vellomaan.

Beyoncé ja Jay-Z ovat Rumban tietojen mukaan edelleen aviopari, joten kenties Beyoncé näpäyttää uskotonta aviomiestään jälleen kerran. Se tekee kappaleesta varsin herkullisen.

Kyseisistä sanoituksista ei ole vielä noussut suurta kohua, kenties kukaan ei ole jaksanut kuunnella tätä Perfect-kappaleen jo viidettä erilaista versiota. Rumban juoruosasto jää taas seuraamaan tapahtuman etenemistä. Biisin voit kuunnella alta.

YouTube video

Lisää luettavaa