”Jeesus on kuningas” – gospelin maailmaan syöksynyt Kanye West julkaisee uuden albumin

Uutta Kanye Westia suurella todennäköisyydellä näköpiirissä.

Vimeo

Kanye West on viettänyt ison osan vuodesta Sunday service -puuhissa. Näissä tapahtumissa Kanye soittaa gospel-henkistä musiikkia, sekä omia kappaleita uusina sovituksina. Konseptista tuli niin iso, että se nähtiin livenä myös Coachellassa ja keikka striimattiin katsottavaksi Youtubeen.

Käytännössä Sunday servicet ovat olleet tietynlaista uutta tulemista Kanye Westille, joka on ollut kovassa ristitulessa kärkkäiden kommenttiensa vuoksi, koskien muun muassa Donald Trumpia, jota West on tukenut avoimesti.

Nyt vaikuttaa vahvasti siltä, että Kanye West on julkaisemassa uuden levyn. Asiasta vihjailee Kim Kardashian-West Twitterissä. Uusi mahdollinen albumi on nimeltään Jesus Is King ja se tullaan julkaisemaan 27. syyskuuta.

Aivan varmana asiaa ei siis voi pitää, koska postauksessa on vain kuva lapusta, jossa lukee potentiaalinen levyn nimi ja potentiaalinen biisilista. Voihan kyseessä olla myös jonkinlaiset muistiinpanot tai vaikkapa kauppalappu.

Uuden levyn puolesta puhuu se, että potentiaalisesta biisilistasta löytyy kappale nimeltä Water, joka kuultiin Coachellassa. The Life of Pablo -albumin tekemisen aikana West kertoi ajatuksistaan lisäämällä materiaalia fläppitauluun, josta joku otti kuvan ja julkaisi somessa. Tässä on nyt vastaavahko menetelmä käytössä.

Kappaleita uudella levyllä olisi 12. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää. Nappaa postaus haltuun alta ja sippaa pätkä Waterista.