Jenkeissä jälleen herneet nenään Super Bowl -shown takia – M.I.A. näytti keskaria

Skandaalinkäryisiä lööppejä yritettiin jälleen repiä ja lasten silmiä peitellä Atlantin toisella puolen, kun Super Bowl -ottelun väliaikashowssa lavalle kapusivat Madonna, M.I.A. ja Nicki Minaj. Ja sitten nähtiinkin lähes vulgaari käsimerkki!

Kuva: Moses Namkung

Varmasti monien pettymykseksi Super Bowlin väliaikashowssa ei tällä kertaa nähty ns. janetjacksoneita, mutta pienoista skandaalintynkää saatiin silti aikaan ja herneitä onnistuttiin työntämään nenään. Vasta perjantaina yhteisen musavideonsa julkaisseet Madonna, M.I.A. ja Nicki Minaj esiintyivät ottelun väliajalla ja esittivät kyseisen musavideon biisin Give Me All Your Luvin’. Sitten tapahtui skandaali. Painokoneet seis. Sensuroijat valmiina. M.I.A. meni ja näytti kameralle keskisormea.

Koko homman televisioinut NBC-kanava ryhtyi oitis pyytelemään anteeksi tätä sangen paheksuttavaa käytöstä. Siellä on monen hauras mieli nyt pahoitettu. Mitä menitkään tekemään M.I.A. Nyt loppui Paper Planesin kuuntelu.

Katsokaapa shokeeraavasta hetkestä taltioitu, todennäköiseksi internet-klassikoksi vielä muodostuva gif tästä. Videomuodossa koko tilanne löytyy heti alempaa.