Jenkkiräppäri DMX kiidätettiin teho-osastolle huumeiden yliannostuksen takia – tilanne edelleen huolestuttava

Ikäviä uutisia.

Ruff Ryders -hiphop-kollektiivista tuttu DMX on kiidätetty perjantaina (Yhdysvaltain aikaa) teho-osastolle sydänkohtauksen takia. Erinäisten lähteiden mukaan sydänkohtauksen aiheutti huumeiden yliannostus.

DMX on julkaissut urallaan kahdeksan albumia, joista viimeisimmän vuonna 2015. Huumeriippuvuus on varjostanut artistia pitkälti koko uran ajan. Edellisen levyn aikoihin tilanne vaikutti olevan hallinnassa, mutta sittemmin se on muuttunut pahemmaksi.

Uransa aikana vankilaankin joutunut räppäri on noussut kulttisuosioon aggressiivisen räppityylinsä myötä. Monenlaiset kahnaukset lain kanssa ja vakava päihderiippuvuus ovat toistuvasti aiheuttaneet ongelmia. Vuonna 2017 hänet tuomittiin veropetoksesta vankeuteen.

Muun muassa TMZ:n mukaan tähti on kriittisessä tilassa ja hänen lapset ovat lentäneet isänsä luokse. Ennusteen ei kerrota olevan hyvä. Muusikon asianajaja on vahvistanut Complex-sivustolle, että DMX hengittää itse ja on poissa elintoimintojen ylläpidosta, mutta tilanne on silti edelleen huolestuttava.

Rumba jää seuraamaan tilanteen kehittymistä.