Jenkkiräppäri joutui seitsemäksi vuodeksi vankilaan jengiyhteyksien ja aseen hallussapidon takia – vapautui nyt ja aikoo palata musiikin pariin

Bobby Shmurda pääsee takaisin kotiin.

Jenkkiräppäri Bobby Shmurda tuomittiin vuonna 2016 seitsemäksi vuodeksi vankilaan rikollisesta salaliitosta rikollisjengin kanssa, sekä aseen hallussapidosta. Vankilassa ollessaan hän sai vielä tuomion yritettyään salakuljettaa veitsen.

Nyt räppäri on päässyt vapaaksi, eli ei joutunut istumaan täyttä tuomiotaan. Hänet nouti vankilasta Migos-yhtyeestä tuttu Quavo, joka totesi Bobby Shmurdan palaavan musiikin pariin. Olettaa voi, että tämä paluu tapahtuu pian.

Bobby Shmurdan vapauttamista on vaadittu sosiaalisessa mediassa pitkään, mutta tuloksetta. Vielä viime vuoden syyskuussa vaikutti siltä, että räppäri joutuu istumaan koko tuomion. Tammikuussa tilanne muuttui oikeuden päätöksellä ja nyt räppäri on vapaana.

Artisti muistetaan hittikappaleista Hot N*gga ja Bobby Bitch. Hän on julkaissut kaksi mixtapea sekä Shmurda She Wrote -ep:n, jolta myös mainitut hittibiisit löytyvät. Vankilasta käsin hän levytti biisin yhdessä Tekashi 6ix9inen kanssa. Tekashi sittemin joutui itse vankilaan, mutta pääsi pois tehtyään yhteistyötä poliisiin kanssa.

Koko vankilassa istumisen ajan Bobby Shmurda on enemmän ja vähemmän näkynyt sosiaalisessa mediassa. Yksi tunnetuimmista meemeistä liittyy hänen lippalakkiinsa, jonka hän heittää ilmaan musiikkivideollaan. Vitsien mukaan räppäri saanee lakkinsa nyt takaisin. Jäämme seuraamaan, mitä tuleman pitää.