”Jokainen solu sanoo, että älä nyt hullu lähde tonne” – räppäreitä ja musiikkitoimittajia mukana Selviytyjät Suomi -ohjelmassa

05.06.2017

Maailman tunnetuimpiin ohjelmaformaatteihin kuuluva Selviytyjät palaa Suomeen. Nelonen lähetti 16 julkkiskilpailijaa Filippiineille ohjelman kuvauksiin. Selviytyjät Suomi nähdään Nelosella keväällä 2018.

Kilpailijoiden joukossa on musiikkimaailmasta tuttuja kasvoja, kuten räppäri Musta Barbaari, Kwan-yhtyeestä tuttu Mariko Pajalahti, muusikko ja mediapersoona Cristal Snow, Jyrkin juontajana muistettu ja Suosikkia päätoimittanut Katja Ståhl ja Radio Aallon juontaja Kimmo Vehviläinen.

”Jokainen solu sanoo, että älä nyt hullu lähde tonne, mut sit on vaan sanottava, että totta kai mä lähden”, Vehviläinen kommentoi.

Muut osallistujat ovat ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, fitness-malli Janni Hussi, näyttelijä Kai Vaine, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, pokeriammattilainen Ilari Sahamies, sulkapalloilija Ville Lång, somepersoona Maria ”Jekku” Berglund, mentalisti Noora Karma, myynti- ja pukeutumisvalmentaja Juhana Helmenkalastaja, kauppias Sampo Kaulanen ja malli Sara Chafak.

Selviytyjät Suomi -ohjelmaa on nähty yksi kausi MTV3-kanavalla vuonna 2013.

Lisää luettavaa