Julma H julkaisi yhteiskappaleen Kuben kanssa – lähiöbiisi päätyy kummankin soololevylle

05.09.2015

Julma H, entinen Julma-Henri, on pitkin vuotta tarjoillut maistiaisia ensi viikolla julkaistavalta albumiltaan Julma H. Uusin, eilen julkaistu makupala liikkuu räpin klassikkoteemassa, lähiössä.

Biisillä on mukana Kube, joka on tämän hetken ehkä nousevin lähiöyttä runsaasti korostava räppäri. Uusi kappale Lähiö lähiö aiotaan tiedettävästi julkaista sekä Julma H:n että Kuben soololevyllä. Kuuntele uusi kappale alta.

Levyltä on jo julkaistu single $uomineito, DJPP:n tuottama Kuukauden vege ja Kuben tuottama Fuck Monopoly, jonka voit kuulla alta. Artisti julkaisee albuminsa provokatiiviseen tyyliinsä syyskuun 11. päivä. Levy tulee ulos Fullsteamin, Sonyn ja Mörssin yhteisjulkaisuna.

Päätuottajana toimii RPK, joka myös muodostaa Julma-Henrin kanssa yhteisprojektin Euro Crack. Myös tuottaja Levon Zoltarilla on näppinsä levyn tuotannossa.

Keskustelupalstoilla Julma H:n uusi musiikki on saanut myös paljon kritiikkiä esimerkiksi autotunen ja muiden popelementtien käytöstä. Vasta julkaisun jälkeen nähdään, onko kyseessä kriittisen innokas marginaaliryhmä vai isompi, vanhan Julma-Henrin kannattajakunta.

Julma H levyjulkkarit Tavastialla 11.9.

Kuukauden vege.

$uomineito.

Fuck Monopoly

Lisää luettavaa