”Juoman tumma väri ja sen asennetta hehkuva chilin maku ovat silkkaa rockia” – Jussi 69 antoi kasvot liköörille

21.03.2017

Lakritsilla ja chilillä maustettu Jussi 69 -likööri lanseerataan huhtikuussa. The 69 Eyes -rumpali antoi kasvonsa tälle alkoholipitoisuudeltaan 21-prosenttiselle juomauutuudelle.

”Alusta asti oli selvää, että ainutlaatuinen juoma tarvitsee ainutlaatuiset kasvot. Haussa oli henkilö, joka tavoittaisi kuluttajat yhtä lailla Suomessa kuin maailmalla. Ryhdyimme laatimaan listaa kiinnostavista, tunnistettavista mediapersoonista. Lista oli lyhyt ja ytimekäs ja sen ykkösenä komeili Jussi 69. Juoman tumma väri ja sen asennetta hehkuva chilin maku ovat silkkaa rockia, kuten on Jussikin”, kommentoi Scandinavian Wine & Spiritsin Kari Uimonen.

Rumpali ja The Riff -baarin pyörittäjä ei kuulemma epäröinyt lähteä mukaan projektiin.

”Olen aina rakastanut chiliä ja tässä juomassa on juuri oikeassa suhteessa lakritsin makeutta ja chilin tulisuutta. Potkua on juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Tässä on aivan mahtava piristysruiske juomavalikoimiin niin maailmalle kuin omaan baariini. Ravintoloitsijana tiedän aika hyvin mistä ihmiset pitävät ja olen täysin varma, että tästä tulee hitti. En malta odottaa, että ihmiset pääsevät maistamaan tätä. Olen hyvin ylpeä saadessani olla mukana näin upeassa ja tyylikkäässä tuotteessa”, herra 69 kommentoi.

Alkon valikoimiin likööriä ei ole vielä listattu, mutta pullon tunnistaa tällaisesta etiketistä:

Lisää luettavaa