Justin Bieber lopetti Oslon keikkansa yhden biisin jälkeen – fani repi Bieberin pyyhettä, Bieber kyllästyi ja poistui

Justin Bieberin uuden comeback-jättihitin What do you mean julkaisun yhteydessä manageri kertoi, että skandaalit saavat nyt riittää – Bieber keskittyisi nyt vain musiikkiin.

Skandaaliryöpytyksessä uinut megatähti ei ole tähän pystynyt. Pojan sietokyky on olemattomuudessaan ennallaan. Aiemmin tällä viikolla Bieber poistui espanjalaisesta radiolähetyksestä kesken haastattelun, koska ei pitänyt haastattelukysymyksistä. Torstaina Bieberillä hirtti kiinni Oslossa.

Fani läikytti vettä lavalle, jolloin Bieber pyysi voida kuivata sen rauhassa. Fanit kuitenkin nykivät sekä Bieberiä että rättiä, jolloin hän kyllästyi ja marssi tylysti pois lavalta. Hän oli ehtinyt esittää vasta yhden kappaleen.

“Tämä oli tässä, en vedä tätä show’ta”, Bieber ilmoitti mikrofoniin.

Asiasta uutisoi The Guardian. Myöhemmin artisti pyysi anteeksi somessa ja kertoi tekonsa syyksi raskaan viikon ja vähäisen unen.

“Päätin keskeyttää show’n, koska ihmiset eturivissä eivät kuunnelleet. Toivottavasti minun kantani ymmärretään. Olen ihminen, ja yritän tulla paremmaksi reagoijaksi koko ajan”, Bieber kertoi.

Alla pätkä Oslon tapauksesta.

Vaikeaa sanoa, mistä Bieberin ongelmat todella johtuvat. Laulajan vanhemmat ovat kertoneet pojan olleen lapsena kiltti ja herttainen, joten ehkä lapsitähti ei yksinkertaisesti kestänyt äkillistä maineen ja mammonan kasvua.

Käytösongelmat eivät ole uusi asia lapsitähtien keskuudessa, etenkään musiikkimaailmassa. Laulajan manageri on sanonut, että Bieberillä on ollut vapaa-aikaa viimeeksi 12-vuotiaana. Kasvatuspsykologian näkökulmasta lapsuuden ”keskeyttäminen” voi jättää isoja jälkiä lapsen sosiaaliseen kehitykseen.

Bieberistä, törttöilee hän tai ei, kertyy levy- ja tuotantoyhtiöille ja muille osatekijöille miljoonien dollareiden voitot joka vuosi. Kun tällaset summat ovat käsillä, onko Bieberin lapsuudelle ja jaksamiselle annettu juurikaan painoarvoa?

Onko kaikki tämä Bieberin omaa syytä, vai onko julmalla musiikki- ja mediamaailmalla tässä tarinassa mitään vastuuta? Vaikeita kysymyksiä.

Alla pätkä Bieberistä katusoittamassa ennen tähteyttä.