Kaikkien aikojen tyttöbändi tekemässä paluuta? – Uusi lähde antaa vahvistusta Spice Girlsin kiertuehuhuille

Spice Girlsin debyyttisinglen ja -albumin julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi tasan 20 vuotta, ja Spaissareiden mahdollisesta juhlakiertueesta on liikkunut huhuja jo viime vuodesta lähtien. Nyt huhumyllyyn saadaan lisää vettä Us Weeklyn jutusta, jonka mukaan 20-vuotiskiertue tullaan varmasti näkemään.

”Tätä on suunniteltu viimeisen vuoden ajan,” nimetön lähde kertoo lehdelle. ”Tytöt ovat pitkään olleet halukkaita tekemään suuren luokan paluukiertueen yhdessä.”

Valitettavasti kaikki tyttöbändin jäsenet eivät ole yhtä innoissaan kiertueesta. Us Weeklyn mukaan Victoria Beckham, eli Posh Spice ei halua kiertueelle jalkautua.

”He yrittävät suostutella Victoriaa mukaan, mutta hän ei halua tehdä sitä,” kertoo lehden toinen nimetön lähde Spice Girlsin lähipiiristä.

Lähteiden mukaan kiertue tullaan kuitenkin toteuttamaan, olipa Beckham mukana tai ei. Ensimmäinen lähde tarkentaa huhuja sen verran, että Victoria Beckham ei ole innostunut tanssimaan ja laulamaan, mutta hän saattaisi kuitenkin kuvata jotakin muun yhtyeen kanssa tai vierailla joissakin konserteissa.

Tarkempia tietoja huhutusta 20-vuotiskiertueesta ei ole julkaistu, ja nimettömiin lähteisiin kannattaa tietysti suhtautua hieman skeptisesti. Juhlakiertueen on kuitenkin arveltu ajoittuvan Spice Girlsin ensimmäisen singlen 20-vuotispäivän tienoille. Yhtyeen ensimmäinen single Wannabe julkaistiin 8. heinäkuuta 1996.

Lisää luettavaa