Kaikkien poppareiden suosikista eli Nick Hornbyn High Fidelity – Uskollinen äänentoisto -kulttiteoksesta tulossa Disney-versio – ei, me emme keksineet tätä itse

Tämä... ei kuulosta hyvältä.

Deadline-sivustoon mukaan jokaisen popnörtin suosikkikirjasta eli Uskollinen äänentoisto -opuksesta ollaan tekemässä uutta televisiosarjaa.

Disneyn tuottaman sarjan kerrotaan lähtevän täysin eri suuntaan kuin alkuperäisen kirjan ja John Cusackin tähdittämän elokuvan, ja sarja perustuu näillä näkymin vain todella löyhästi itse alkuperäisteokseen.

Päähenkilö muutetaan näillä näkymiin naiseksi, mikä sinänsä voi olla vielä hyvä idea. Sen sijaan Disneyn suunnitelmat siitä, että sarja olisi suunniteltu koko perheen viihteeksi ja lapsille sopivaksi hötöksi ei välttämättä aiheuta riemunkiljahduksia kirjan faneissa.

Sarjaa kuvaillaan ”optimistiseksi romcomiksi”, joka sekin saanee kirjan ja leffan fanit takajaloilleen. Ainakaan Barry tuskin pomppisi innosta määritelmän kuultuaan (ja onneksi olkoon: jos ymmärsit tämän viittauksen, olet meidän puolellamme).

Myös leffan päätähti Cusack kertoi mielipiteensä tulevasta sarjasta Twitterissä harvinaisen selvin sanoin:

Sarjaa on tarkoitus näyttää Disneyn uudessa omassa suoratoistopalvelussa. Sen tarkempaa julkaisupäivää ei sille ole vielä annettu.