Kalle Rovanperä antaa hurjaa kyytiä JVG:lle, jonka uusi jättihitti saa äidinkielenopettajat itkemään ilosta

Uutta JVG:tä.

26.04.2024

JVG piti omalla mittapuullaan hiljaiseloa, kun bändin edellisestä julkaisusta ehti kulua kymmenisen kuukautta.

Hiljaiselo on historiaa, ja bändi ei enää aja pintakaasulla, vaan nyt mennään todella lujaa. Uusi sinkku Rallikansa on järisyttävä hitti jo syntyessään. Historia kuuluu kappaleella sitenkin, että kappale voisi löytyä sekä tuotannollisesti, että tekstiensä puolesta yhtyeen uran käynnistäneeltä Mustaa kultaa -albumilta.

Innokkain voisi sanoa, että sporttirap on bäk, mutta kappaleesta löytyy syvyyttä ihmistutkistelun muodossa, urheilulliseen teemaan koristeltuna. Jos menneisiin peilataan, niin maailmanmestari Kalle Rovanperä saa nyt olla tämän päivän ”Teemu ja Jari”, jonka nimeen räppärit vannovat. Suomalainen supertähti nähdäänkin tuoreella musiikkivideolla, kuten odottaa sopii.

Huopakorut pyörivät ilosta ympyrää, sillä ihmettelemme suuresti, jos useampi äidinkielenopettaja ei tirauta pientä ilonkyyneltä. Jare riimittelee niin monta kertaa ansa-päätteellä, että siinä saa jo käyttää molempia käsiä niiden laskemiseen. Oi, jos vielä olisi piirtoheittimet käytössä.

No, nykyään on Youtube ja uuden musiikkivideon voit katsoa tästä alta. Ohjauksesta vastaa Teemu Heljö ja onhan tässä videossa vähän jotain Nelisilmää. Katso video alta.

Lisää luettavaa