Kantribiisi on ollut yksi vuoden yllättävimmistä hiteistä – miten käy uuden kappaleen kanssa?

Lil Nas X yrittää uudella biisillä.

Youtube

Lil Nas X on vastannut yhdestä vuoden yllättävimmistä hiteistä, kun hänen Old Town Road -kappaleensa ampaisi valtaisaan suosioon. Biisi on yllättävä hitti kantrivetoisuuden vuoksi. Biisi on ollut reippaat kymmenen viikkoa Billboardin ykkönen.

Moni on saattanut epäillä, että Lil Nas X olisi yhden hitin ihme. Käytännössä räppäri-laulajalla on hittejä kaksi, julkaistiinhan Old Town Roadista remix, josta tuli hitti edeltäjänsä tavoin.

Nyt on kuitenkin aika näyttää, onko artistilla saumoja pitkäkestoiseen uraan. Periaatteessa voisi hyvinkin olla, onhan kyseessä kantrin saralle ainutlaatuinen artisti vahvoine rytmimusiikin suuntaan kumartavine elementteineen. Se on jotakin mitä kantrin saralla ei tänä päivänä erityisemmin kuulla. Uusi biisi ei kuitenkaan ole kantria, vaan lähempänä räppäri Travis Scottin tuotantoa. Erikoinen detalji biisissä on se, että se sisältää otteen Nirvanan In Bloom -biisistä ja tämän seurauksena edesmennyt Kurt Cobain on merkitty yhdeksi biisin kirjoittajista.

Aika näyttää tuleeko kappaleesta hitti. Ainekset siihen on toki kasassa, mutta missään nimessä kyseessä ei ole Old Town Roadin tapainen ainutlaatuinen biisi.

Tsekkaa uusi single Panini alta.