Kanye West haluaa tehdä Venäjästä toisen kotinsa ja tavata Vladimir Putinin – uudella kappaleella povaa vetävänsä ex-vaimonsa uutta poikaystävää turpaan

Westin elämässä tapahtuu.

16.01.2022

Jutun otsikko voisi olla kummallisen tv-sarjan juonenkäänteitä, mutta itseasiassa ne ovat vain tapahtumia Kanye Westin (nykyään Ye) elämästä.

Billboard raportoi verkkosivullaan, kuinka visionääri aikoo tehdä Venäjästä toisen kotinsa. Jutun mukaan Westin avustaja Ameer Sudan ja asianajaja Scott Balber hiovat parhaillaan diiliä venäläisen kiinteistömoguli-miljardööri Aras Agalarovin kanssa.

Agalarov ja West suunnittelevat yhteistyökuvioita ja räppärillä onkin aikomus tehdä laajemmin bisnestä Venäjällä. Itseasiassa siinä määrin laajemmin, että vastikään ex-vaimonsa naapurustosta talon ostanut muusikko aikoo jatkossa viettää enemmän aikaa Venäjällä.

Tähän ajanviettoon lukeutuu myös tapaaminen Vladimir Putinin kanssa. Tämä
taas tapahtuisi tavalla tai toisella The Sunday Service -gospel-tapahtuman yhteydessä. Sudan kertoo, että tämä on ollut Westin suunnitelmissa siitä lähtien, kun konsertteja alettiin pitämään.

Suoranainen ihme Westin ja Putinin tapaaminen ei olisi, sillä onhan West aikanaan tavannut Yhdysvaltain 45. presidentin Donald Trumpin, häntä myös avoimesti tukeakseen.

Jutussa, jonka voit lukea täältä, mainitaan kuinka uskonto näyttelee isoa roolia Putinin toiminnassa. Aikoinaan rap-vastainen Putin on sittemmin löysentänyt otettaan ja haluaa jatkossa ”kontrolloida” hiphop-kulttuurin kasvua maassaan. Ehkä tämä on asia, josta West haluaa keskustella.

Tänä viikonloppuna West julkaisi yhteisbiisinsä yhdessä The Gamen kanssa. Eazy-niminen kappale on syntynyt nopealla aikataululla, sillä vastikään heidän kerrottiin olleen studiolla.

Biisillä West räppää avoimesti tämän hetkisestä elämäntilanteestaan. Hänen eroaan lastensa äidistä Kim Kardashianista on pyöritelty mediassa. Erityisen paljon palstatilaa on saanut myös tieto siitä, että Kardashian seurustelee tätä nykyä yhdysvaltalaiskoomikko Pete Davidsonin kanssa.

Davidson on itseasiassa näytellyt Kanye Westiin liittyvässä sketsissä SNL:ssä, joka tuo varmasti lisämakua suhdesoppaan. Biisillä West räppää kuinka Jumala pelasti hänet autokolarista, jotta voisi antaa selkään Pete Davidsonille.

Davidson ei ole sanalla tai toisella kappaletta kommentoinut. Koomikko ei esiinny sosiaalisessa mediassa julkisesti, kenties vastaus tulee komiikan muodossa, jos on ikinä tullakseen.

Kanye West tosiaan on ollut auto-onnettomuudessa, josta kertoo myös hänen Trough The Wire -sinkkunsa. Sanotaanko näin, että vettä on vuonna 2003 julkaistun debyyttisinglen jälkeen virrannut muuallakin kuin Vantaalla.

Kerrottakoon vielä sekin seikka, että uusi Eazy-single julkaistiin aluksi ainoastaan Spotifyssa. Spotify ei paljoa ole yksinoikeuksiin musiikin saralla lähtenyt mukaan, mutta nyt on sekin tapahtunut.

Kappale löytyy useimmista suoratoistopalveluista.

Lisää luettavaa