Kanye West peruutti esiintymisensä festareilla vain viikkoa ennen tapahtumaa – saapui silti paikalle, korvaava artisti joutui vihaisen fanijoukon uhriksi

Kanye vastaan Kid Cudi.

23.07.2022

Kanye West peruutti esiintymisensä Rolling Loud -festivaalilla vain viikkoa ennen tapahtuman järjestämistä. Kuluvan viikonlopun perjantain pääesiintyjäksi kaavailtu räppäri olisi halunnut esiintyä Travis Scottin kanssa, mutta ilmeisesti festivaalijärjestäjät eivät tähän suostuneet.

Rolling Loud on yksi maailman suurimmista ja tätä kautta merkittävimmistä rytmimusikkiin keskittyvistä festivaaleista, joten heillä on sananvaltaa. Travis Scottin tuhoisan Astroworld-konsertin aikana kuoli viime vuonna 10 henkilöä, joten on siis täysin ymmärrettävää etteivät järjestäjätahot kiinnostuneet ajatuksesta, vaikka se tarkoitti samalla Westin perumista.

Räppärin korvaaja löydettiin nopeasti, kun Kanye Westin entinen luottoystävä, mutta sittemmin egoilevan taiteilijan menneisyyteensä jättänyt Kid Cudi kiinnitettiin pääesiintyjäksi.

Koska kyseessä on Kanye West, niin asia ei jäänyt tähän. Peruutuksesta huolimatta West nähtiin Rolling Loudin perjantai-illassa, joskin aivan eri artistin keikalla. Lil Durk veti melkoisen kanin hatustaan, kun Kanye West marssi lavalle. Tätä ennen oli nähty harmillinen katastrofi kun Westin uskolliset fanit olivat buuanneet ja heittäneet tavaroita Kid Cudia päin. Lopputuloksena räppäri peruutti keikkansa etuajassa.

Westin kannatusjoukoissa Scott ”Kid Cudi” Mescudia pidetään petturina, sillä hän on tuominnut Kanye Westin lukuisat eri päähänpistot ja ilmoittanut ettei enää ikinä tee hänen kanssaan yhteistyötä.

Kuin veistä haavassa kääntääkseen Kanye West esitti pikaisen visiittinsä aikana, tietysti, The Life of Pablo -albumilta löytyvän Father Strecht My Hands Pt. 1 -kappaleen, jolla vierailee kukaan muu kuin Kid Cudi. Tätä on sosiaalisessa mediassa kuvailtu ”sairaaksi tempuksi”.

Katso alta näytteitä ikävistä ja hämmentävistä sattumuksista.

Lisää luettavaa