Kanye West sai ajatuksen presidenttikilvasta suihkussa – turisee kolme tuntia Spotifyn jättisatsauksiin kuuluvassa podcastissa

Kanye West ja Joe Rogan keskustelevat.

Youtube

Joe Rogan pyörittää todennäköisesti tämän hetken isointa podcastia, sillä Spotify osti Joe Rogan Experiencen yksinoikeudekseen peräti 100 miljoonalla dollarilla. Tämä tarkoittaa sitä, että erinäisten tilastojen mukaan maailman kolmanneksi kuunnelluinta podcastia saa jatkossa kuunnella vain Spotifysta, kokonaisia jaksoja ei päätyisi enää edes hänen Youtube-kanavalleen.

Ainakaan näin ei vielä kuitenkaan ole, sillä tuorein jakso, eli Kanye Westin vierailu, on katsottavissa Youtubesta. Pituutta jaksolla on kolme tuntia, joten mikään iltalenkin eepos tämä ei ole – ellei sitten pidä vähän pidemmistä lenkeistä.

Sen sijaan tämä on suurtakin suuremmalla todennäköisyydellä otsikoita nostattava jakso, West kun ei pelkää puhua suutaan puhtaaksi. Tällä hetkellä Yhdysvaltain presidenttipeli on kuumimillaan ja vaikka räppäri ei olekaan Donald Trumpia ja Joe Bidenia haastamassa, niin puhutaan hänenkin kampanjoinnistaan sosiaalisessa mediassa vikkelällä tahdilla.

Heti haastattelun ensi metreillä West paljastaa, joskin jo Forbesin haastattelussa kertomansa tarinan, että sai ajatuksen prsidenttikilvasta ollessaan suihkussa. Aluksi räppäri-muotisuunnittelija-miljardööri vain nauroi ajatukselle, mutta podcast pitkästä ilosta, kuten nykypäivänä sanotaan.

Jakso on kuultavissa Spotifyssa ja katsottavissa alta.