Kanye West vei festarikeikkansa ”vuoren” päälle – keikka oli gospelia ja sisälsi myös yhden uuden kappaleen

Kanye veti Coachella-show'n omaan erottuvaan tyylinsä.

Kanye West
Chelsea Lauren/REX Shutterstock, Kanye West

Kanye West on kuluvana vuotena pitänyt ”Sunday servicen” useampana sunnuntaina, yhdessä lähipiirinsä ja ison bändin kanssa. Messissä on ollut eri vierailijoita.

Sunday servicen makuun on tavallinen tallaaja päässyt lähinnä somevideoiden välityksellä, eikä niihin tiettevästi myyty lippuja. Näissä Kanyen palveluksissa on kuultu muun muassa Kanyen omia biisejä, mutta gospel-soundein (ei kuitenkaan sanoituksin).

Nyt tämä spektaakkeli vietiin Coachellaan ja striimattiin Youtubeen. Keikalla oli kestoa reippaat kaksi tuntia ja sisälsi vierailevia tähtiä, kuten Chance the Rapperin. Keikka vedettiin esiintymispaikalla nimeltä Mountain ja Kanye taustavoimineen muodosti valtavan ringin, jonka ympärillä oli vielä valtavampi yleisö.

Keikan aikana kuultiin aivan uusia kappaleita, kuten Lift Yourself, kuin vanhoja klassikoita kuten Jesus Walks. Yleisöä hellittiin myös julkaisemattomalla materiaalilla, kun West esitti uuden biisin. Kappaleelle ei ole siis tiedossa virallista julkaisia, mutta siitä puhutaan yleisesti nimellä ”Water”.

Kappale on lauluvetoinen ja antanee kuvan siitä, miltä Kanyen seuraava albumi voinee kuulostaa. Ota biisi haltuun alta.